OM MIG

Jeg er uddannet som pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske felt, på opholdssted og special skole, i 17 år. Jeg har en 4 årig uddannelse som psykoterapeut. Jeg har igennem 6 år arbejdet som familiebehandler i Kerteminde kommune.

Jeg er certificeret psykoterapeut og uddannet i “Cool Kids” og “Chilled”, som er et angsthåndteringsprogram. I december 2022 blev jeg uddannet som supervisorer. 

 

MIN TERAPI

Er der en som ikke trives i en familie, er det et fælles anliggende som påvirker hele familien. Jeg tænker det er problemet der er problemet og ofte den måde vi taler om problemet på, der skaber afstand ind i en familie.

Igennem samtaler vil vi få skilt problemet fra personerne og få vendt kritisk og bebrejdelser – til ønsker som vi kan have til hinanden – til livet, samt det savn, der måske er til mere nærvær og forståelse. Som terapeut vil jeg stille en anderledes slags spørgsmål, som vil få jer til at tænke på en ny måde. Jeg vil med nænsomhed og nysgerrighed samt med mit nærvær styre samtalerne, således de kommer til at foregå i tryghed. 

Afspil video

HVORFOR METTE LEGARTH HOLME?

HVORFOR METTE LEGARTH HOLME?

Afspil video