Parterapi

 Når man som par søger hjælp til sit forhold, er man ofte meget sårbar. Beslutningen om parterapi, har måske været på vej længe. Måske er det kun den ene der vil og den anden modstræbende. Nogle tænker måske også, at når man ikke selv kan løse det, er det nok fordi man som udgangspunkt har valgt forkert, er vokset fra hinanden eller at det bare ikke skal være det forhold.  

Men langt de fleste starter deres forhold op med en drøm – en fælles drøm, og drømmen var der først. Så hvad er der mon sket undervejs? Et brud er sjældent lykkeligt selvom det kan føles som en lettelse. Langt de fleste brud er også præget af megen smerte og stor sorg. Det fortæller også noget om at opgive noget man egentlig gerne ville. 

 

Parterapi

Mange af de mønstre vi har lært igennem vores opvækst, vil tage tid at ændre. Vi har forskellige tilknytningsmønstre med os og når vi i terapien sammen får øje på, hvordan de kommer i spil i vores parforhold, hvad der er udviklende, hvad vi længes efter og hvad de kan spærre for og skabe afstand med. Mange par vil allerede efter første session mærke en anden måde at mødes i parforholdet på. Måske på den måde som har været savnet.​ 

 

VIDEO OM PARTERAPI

I denne video giver jeg en nærmer introduktion til parterapi. 

Afspil video

VIDEO OM SKILSMISSE

I denne video fortæller jeg mere om terapi i forbindelse med skilsmisse.

 

Afspil video